ILMOITTAUTUMINEN

Juhlille ilmoittautuminen on päättynyt 31.3.2017.

1.4. jälkeen tehtyjä muutoksia  ei enää huomioida laskutuksessa, vaan ryhmää laskutetaan aiemmin ilmoitetun henkilömäärän mukaan. Osallistumismaksuja ja konserttilippuja ei palauteta, muuten kuin lääkärintodistuksella normaalin force majoure -käytännön mukaisesti. Peruutustilanteessa tulee olla yhteydessä Sanna-Maarit Hakkaraiseen ja Riina Liljaan.

OSALLISTUJAPASSIT JA -KASSIT

Osallistujapassit tulevat ilmoittautumisen tehneen henkilön sähköpostiosoitteeseen pdf-liitteenä tilausvahvistuksen yhteydessä. Passiin tulostuu osallistujan nimi,  kuoro/ryhmä ja ääniala, mikä helpottaa suurkuoron kokoamista.

Passit tulee tulostaa, leikata irti reunaviivoja pitkin ja ottaa mukaan tapahtumaan. Tuomiokirkon Kryptassa toimivasta infosta jaetaan yhteyshenkilöille kaulanauhat ja muovitaskut passeja varten.

Passi toimii sisäänpääsylippuna hintaan sisältyviin konsertteihin sekä erillishintaan maksettuihin konsertteihin (Cantores Minores ja Lauluyhtye Rajaton). Sisäänpääsytiedot kirjautuvat osallistujakohtaisesti passissa olevaan koodiin.

Huom! Toivomme, että ainoastaan kuoron yhteyshenkilö tulee muutaman avustajan kanssa noutamaan osallistujakasseja, jotka sisältävät kaulanauhan ohella, istuinalustan, sadeviitan ja ohjelmakirjan.  Myös ryhmien lunastamat Linnanmäki-rannekkeet ja ruokaliput jaetaan infosta.