Bändikatselmus

Bändikatselmus toteutetaan nauhakatselmuksena.

Katselmuksen tarkoituksena on tukea ja kannustaa seurakuntien bänditoimintaa sekä tukea musiikillista kasvua, ilmaisutaitojen ja luovan osaamisen vahvistumista.

Kenelle?
Bändikatselmukseen voivat osallistua sekä akustisesti että äänentoistolla vahvistetut ryhmät. Katselmuksessa akustiset ryhmät ovat omassa sarjassaan ja äänenkäyttöä käyttävät bändit omassaan.

Ohjelmisto
Bändit voivat itse valita vapaavalintaisen ohjelmistonsa. Ohjelmiston tulee olla hengellistä musiikkia. Ohjelmiston pituus on 10–15minuuttia.

Katselmukseen osallistuvat tallentavat vähintään kaksi (2) kappaletta sisältävän demonsa itse, tallennemuoto tulee olla mp3, mp4 tai vastaavaa, myös cd/dvd-levy käy. Tallenteen tulee olla aikaisintaan vuodelta 2016.

Linkin karsintademoon voi liittää ilmoittautumisen yhteydessä. Demon voi lähettää myös erikseen linkitettynä tiedostona esim. Dropboxin tai WeTransferin kautta osoitteeseen
teija.tuukkanen(at)evl.fi, tai postitse osoitteeseen Kirkon musiikkijuhlat 2017/Teija Tuukkanen, PL 201, 00131 Helsinki. Tallenteen on oltava järjestäjällä viimeistään 17.3.2017.

Palkinnot
Katselmuksen parhaimmisto esiintyy Kirkon musiikkijuhlien 2017 Klubi-illassa pe 19.5.2017 klo 21 Mikael Agricolan kirkon kryptassa (Tehtaankatu 23). Klubi-iltaa isännöi Pekka Laukkarinen.
Illassa esiintyy mm. Daikini.

Kaikki katselmukseen osallistuneet bändit saavat tuomariston kirjallisen palautteen. Tuomaristo kiinnittää palautteissaan erityistä huomiota bändin yhteissoittoon tai -lauluun, soittajien ja laulajien henkilökohtaisiin musiikillisiin taitoihin sekä esityksen yleisilmeeseen.

Ilmoittautumisaika on päättynyt.

Lisätietoja
Teija Tuukkanen teija.tuukkanen(at)evl.fi
kirkonmusiikkijuhlat(at)evl.fi

jyvaskyla-kuva_juha_koivurova_1
Kuva: Vuoden 2012 Kirkon musiikkijuhlilta
Jyväskylästä (Juha Koivurova)